Nieuwsbericht: Uitnodiging Info-uur ReanimatieNetwerk Eys
(Categorie: Activiteiten)
Geplaatst door Eric Pasmans
maandag 07 november 2011 - 17:46:40

Beste vrijwilliger, beste aspirant,

Het 1e jaar van ons gezamenlijk Reanimatie Netwerk in Eys zit er alweer op. We hebben samen echt veel bereikt. Inmiddels hangt onze eigen 2e AED alweer een tijdje op en zijn we met 50 opgeleide vrijwilligers uit Eys aangemeld bij AED alert. Een groot resultaat in onze kleine gemeenschap, vooral mede dank zij jouw inzet! Grote klasse.

Omdat wij samen met jullie willen terugblikken op het 1e jaar is er op donderdag 8 december een info-uur gepland om 19:30 uur in zaal Café Sport.

Graag willen wij jullie ook informeren over o.a. de laatste stand van zaken, nieuws, de herhalingslessen, de collecte voor 2012. Maar ook willen wij als bestuur open staan voor alle vragen die je als vrijwilliger hebt om er voor te kunnen zorgen dat we er samen dan weer wijzer van worden. Zorg dat je er bij bent dus, jouw inbreng is van groot belang. Ik kan het niet genoeg benadrukken. Laat wel ff weten als je er bij bent a.u.b. in antwoord op dit email, zodat wij weten hoeveel koekjes bij de koffie er besteld moeten worden.

Vriendelijk uitnodigend namens het bestuur,
Met vriendelijke groet,
Hub Scheepers, Secretaris Stichting ReanimatieNetwerk EysDit nieuwsbericht is van ReanimatieNetwerk Eys
( http://reanimatienetwerk-eys.nl/news.php?extend.22 )